Loading ...
Loading ...

POP Radio

     The Power of the Philippines 
    The  # 1 Expat Radio Station

 

 

LISTEN TO THESE GREAT SHOWS

 

Saturday

 

Golden Year 07.00 (1 hour)

Phil Medcalf

 

Mop Tops & the King 08.00 (1 Hour)

Steve Chelmsford

 

Grace Capsules 09.00 (10 mins)

Pastor Nick

 

Blast 80's  Show 10.00 (1 Hour)

Gary Hopkins

 

Blast 90's Show 11.00 (1 Hour)

Gary Hopkins

 

Reel Music 12 .00 ( 2 hours)

Paul J Rose

 

Friday/Saturday Lockdown 14.00 (2 hours) 

Ginger  and Nuts

 

That Seventies Sound 16.00 (1 hour)

Dave Edwards

 

JC Show 6 pm (2 hours) LIVE

Just Clive

 

Silky Soul Show 20.00 (2 hours) 

Glyn Williams

 

70’s Soul Show 22.00 (2  hours) 

Ady  Crampton

 

Sunday

 

Heart & Soul 00.00 am (1 hour)

Terry Harris

 

The Motown Show 01.00 (2 hours)

Doug Hall

 

Golden Year  07 .00 (1 hour)

Phil Medcalf

 

Mop Top & the King 08.00 (1 Hour) 

Steve Chelmsford

 

Grace Capsules 09 .00 (10 mins)

Pastor Nick

 

Blast 80's Show 10.00 (1 hour)

Gary Hopkins

 

Blast 90's Show 11.00 (1 Hour)

Gary Hopkins

 

Reel Music 12.00 ( 2 hours)

Paul J Rose

 

Retro Chart Show 14.00 (2 hours)

Dave Mac

 

 That Seventies Sound 16.00 (1 hour)

Dave Edwards

 

A-Z of Northern Soul 17.00 (1 hour)

Glyn Williams 

70's Soul Show 18.00 (2 hours)

Ady Crampton

 

Blast from the Past  20.00 (2 hours)

Gary Hopkins

 

The Blues Café  22.00   (1 hour) 

Steve James

 

 

 Monday

 

Love- Show 00.00 (1 hour) 

Ginger  and Nuts

 

JC Show 02.00 (2 hours) 

Just Clive

 

That Seventies Sound 04.00(1 hour) 

Dave Edwards

 

A Breath of Fresh Air 08.00 

Sandy Kaye

 

US Top 20 Show 9 .00 (1 hour)

Al Walser

 

At the Beach 10.00 (2 hours)

Pat Gwinn

 

Vinyl Revival 14.00 (2 hours) 

Phil Wilson

 

Prayer of the Week 19.00 (10 minutes)

The Friends of the Loving Heart Center

 

Rewind to the 70’s 20.00 (2 hours)  

Colin French

 

Love From Tony 22.00 (2 hours)

Tony Lloyd

 

 

Tuesday

 

The Motown Show 00.00 (2 hours)

Doug Hall

 

Lynda Law Radio Show 10.00 (1 hour)

Lynda Law

 

The Funk Foundation 13.00 (1 hour)

Jason Marx

 

 

JC Show 16.00 (2 hours)

Just Clive

 

 

A-Z of Northern Soul 19.00 (1 hour)

Glyn Williams 

 

 

Silky Soul Show 20.00 (2 hours)

Glyn Williams

 

70’s Soul Show 22.00 (2 hours) 

Ady Crampton

 

 

Wednesday

 

Heart & Soul 00.00 am (1 hour)

Terry Harris

 

JC Show 02.00 (2 hours)

Just Clive

 

That Seventies Sound 04.00 (1 hour)

Dave Edwards

 

Grace Capsules 9 .00 (10 mins)

Pastor Nick

 

At the Beach 10.00 (2 hours)

Pat Gwinn

 

Vinyl Revival 14.00 (2 hours)

Phil Wilson

 

Blast from the Past 20.00 (2 hours) 

Gary Hopkins

 

The Blues Cafe 22.00 (1 hour)

Steve James

 

 

Thursday

 

The Motown Show 00.00 (2 hours)

Doug Hall

 

US Top 20 Show 09.00 (1 hour)

Al Walser

 

Lynda Law Radio Show 10.00 (1 hour)

Lynda Law

 

The Funk Foundation 13.00 (1 hour)​

Jason Marx

 

 

JC Show 16.00 (2 hours)

Just Clive

 

Lockdown Top 20 20.00 (2 hours)

Mikey Faulkner

 

Friday

 

 

US Top 20 Show 09.00 (1 hour)

Al Walser

 

Lockdown Live Show

 

Ginger and Nuts

 

Hot 30 Show 14.00 (3 hours)

Matty Boyd

 

Prayer of the Week 19.00 (10 minutes)

The Friends of the Loving Heart Center

 

Rewind to the 70’s 20.00 (2 hours)

Colin French

 

Love From Tony 22.00 (2  hours)

Tony Lloyd

 

 

©popradio.vip 2021